Rese & Fritidsrelaterade länkar

Välkommen till IW. En webbkatalog som bara listar de absolut bästa sidorna inom varje nisch. Alla sidor som är listade på denna sida har granskats manuellt för att garantera att de är en av de absolut bästa svenska sidorna på området. Om vi är tveksamma om en sajt förtjänar att listas så väljer vi alltid att inte lista den. En webbsida behöver inte vara stor för att listas på denna sida men den måste erbjuda allt en besökare kan tänkas leta efter då de besöker sidan. Du kan läsa mer om våra krav för att lista en sida här

Våra Rese & Fritidsrelaterade länkar

Din fritid är din  och det är upp till dig att försöka göra det bästa av den. En del av din fritid kommer du garanterat behöva använda för att ta hand om ditt hem. Detta skall dock inte hindra dig från att också försöka göra saker som du tycker om att göra. Det kan vara något så enkelt som att umgås med vänner eller något mer krävande såsom bergsklättring och dykning. Alla dessa saker låter dig ladda dina batterier och gör det lättare att hantera allt annat i livet.

Ett mycket bra sätt att ladda batterierna är att resa utomlands och bryta från alla delar av sitt vardagliga liv. När man reser utomlands kan man glömma allt som man måste göra hemma i Sverige eftersom det ändå inte finns något som man kan göra. När man väl kommer hem så kan man lättare ta hand om det som måste göra eftersom man nu har mer energi. Energi som gör att allt inte känns lika överväldigande.

Att resa kan vara dyrt och det är lätt att tänka att man inte har råd att resa. Faktum är dock att det inte behöver kosta mycket att resa. Alla kan med lite planering ta sig utomlands minst en gång om året. Man måste bara anpassa sin resa efter sin budget. Ett bra sätt att hitta billiga resor är att använda en webbsida för att hitta sista minuten resor. Sista minuten resor är ofta mycket billigare än vanliga resor. Det är möjligt att hitta sista minuten resor under hela året. Du kan med andra ord bestämma när du vill resa och förvänta dig att kunna hitta en sista minuten resa när det är dags för dig att fara. En nackdel med detta är dock att du aldrig kan vara riktigt säker på var du kan resa och vilket hotell du kommer bo på.

Om sista minten resor kostar mer än du vill spendera är det möjligt att resa utomlands till ett ännu lägre pris. Att göra detta kräver dock att du spenderar med tid med att planera din resa. Budgetflyg såsom RyanAir låter dig flyga till Medelhavet för under 500 kr. Ju tidigare du bokar desto billigare blir det. Du kan sedan använda en sida som AirB&B för att hitta billigt boende.

Ovan kommer vi att lista alla de länkar du behöver för att kunna planera billig resor och få en rik fritid.

Spotlight

Här kan du läsa mer detaljerade artiklar om våra favoritsidor. Vi pratar med sidornas ägare och frågar hur de gick tillväga för att skapa sina webbsidor. Vi frågar även om vad vi kan förvänta oss att se i framtiden