Länkar om motorfordon

Välkommen till IW. En webbkatalog som bara listar de absolut bästa sidorna inom varje nisch. Alla sidor som är listade på denna sida har granskats manuellt för att garantera att de är en av de absolut bästa svenska sidorna på området. Om vi är tveksamma om en sajt förtjänar att listas så väljer vi alltid att inte lista den. En webbsida behöver inte vara stor för att listas på denna sida men den måste erbjuda allt en besökare kan tänkas leta efter då de besöker sidan. Du kan läsa mer om våra krav för att lista en sida här

Våra länkar om motorfordon

När man letar efter information om motorfordon är det mycket viktigt att den information man hittar är korrekt. Detta är sant oavsett om man letar efter information om hur man löser ett problem såsom hur man byter oljefilter eller om man letar information innan man köper en nya bil.

När man överväga att köpa en ny bil är det mycket viktigt att den information man får och de recensioner man läser är ärliga och oberoende. Internet innehåller alltför många ”recensioner” som är partiska och som är en del av marknadsföringen av bilen i fråga. Recensioner av denna typ tenderar att glömma att nämna viktiga svagheter som en bil har. Av denna anledning listar vi bara sajter som är kända för att hålla sig objektiva. Av samma anledning föredrar vi att lista prisjämförelser sidor som marknadsför alla typer av reservdelar snarare än märkesbutiker som säljer delar från en, eller några få tillverkar.

Om du letar information om hur du utför en viss reparation är det än viktigare att informationen är korrekt. Om den inte är det kan du skada bilen medan du försöker reparera den. Vi försöker att bara lista webbsidor som innehåller korrekt information men det är fortfarande mycket viktigt att du noga granskar instruktionerna och ser om de verkar stämma överens med din bil. Om du t.ex har funnit information för fel årsmodell är det möjligt att den information du ser är inte är korrekt för din bil. Du kan med andra ord aldrig lita blint på den källa som du har hittat. Du måste fortlöpande se om informationen du läser stämmer överens med den verklighet du ser.

Om du besöker en av annonsbörserna som vi har listat ovan är det mycket viktigt att du försäkrar dig om att personen som säljer bilen är dess verkliga ägare. Om du vill sälja något så är det mycket viktigt att du inte lämnar över varan innan du har fått betalt. Varje år härjar nya bluffmakare på den svenska annonsmarknaden för bilar. De lurar både köpare och säljare.

Spotlight

Här kan du läsa mer detaljerade artiklar om våra favoritsidor. Vi pratar med sidornas ägare och frågar hur de gick tillväga för att skapa sina webbsidor. Vi frågar även om vad vi kan förvänta oss att se i framtiden