Om IW

Vi startade WI till följd av att vi inte var nöjde med de andra svenska länkkatalogerna som vi kunde hitta. De flesta länkkataloger har låga krav för att godkänna de sidor som de tar med i sin katalog. Det är också mycket vanligt att kataloger visar reklam för spel och andra webbsidor som inte är lämpliga för barn. Vi beslutade oss därför att bygga en högkvalitativ länkkatalog som är helt familjevänlig.

Vår länkkatalog granskar manuellt alla sidor som vi lägger till. Vi granskar dem både ur en kvalitativt och en moralisk synvinkel. Webbsidor som vi bedömer ha låg kvalitet eller moraliskt tveksamt material läggs inte till i katalogen. Om du vill veta mer om vad vi anser vara moraliskt tveksamt material så rekommenderar jag att du läser vår policy för att lägga till länkar som du hittar på denna sida.

WI drivs av ett team av tre personer med akademisk bakgrund. Vår bakgrund återfinns inom olika akademiska discipliner. Den person med mest kunskaper inom ett ämne granskar informationen på en sida för att se att den verkar korrekt. En sida som innehåller felaktig information kommer inte att listas. Om vi bedömer att informationen är korrekt så tar alla tre en titt på sidan. Om alla tre är överens om att en sida skall listas så listar vi den. Om inte så väljer vi att inte lista den.

Vårt mål är att bygga en välkurerad länksamling som kan underlätta för alla som letar efter en bra resurs inom ett givet område.

Om du har några frågor om WI eller teamet bakom sidan så är du välkommen att kontakta oss genom att använda formuläret nedan.

Ditt Namn:*
E-post:*
Ämne:*
Meddelande:*
Skriv in koden för att visa att du är en människa: