Artikelarkiv

Välkommen till vår artikelkatalog. En artikelkatalog är fungerar som en gemensamt uppslagsverk där alla kan skriva och bidra med sina erfarenhet. Om du vill skriva en artikel och få den publicerad här så är du mycket välkommen att göra det. Vi publicerar dock inte alla artiklar utan bara artiklar som kan vara till nytta för andra besökare. Vi publicerar inte texter som innehåller politiska synpunkter, hattext, skvaller eller om ditt personliga liv. Om du vill skriva om ditt eget liv är det bättre att du skaffar en egen blogg hos WordPress.com.

För att inkluderas i vår artikelkatalog måste en artikel hjälpa läsaren att lösa ett specifikt problem i sin vardag. Ett bra sätt att göra detta är genom att skriva ”Hur man” artiklar såsom t.e.x hur man bakar glutenfritt bröd eller hur man odlar egen potatis.

Målet med artikelkatalogen är att skapa ett kurerat arkiv över hur man gör olika saker. Ett arkiv som alla kan ha nytta av. Om man vill veta vad något är så går man till wikipedia. Vårt mål att man skall komma hit om man vill vet hur man gör något. Men för att kunna nå detta mål behöver vi hjälp från så många av våra läsare som möjligt.

Oroa dig inte om du tycker att du inte är tillräckligt duktig på att skriva. Det viktigast är att information är korrekt. Inte att svenskan är perfekt. Om artikeln innehåller språkliga fel så kan vi rätta dessa innan vi publicerar artikeln.

Din artikel får gärna innehålla länkar till relevanta källor och till webbsidor där läsaren kan lära sig mer. Artikel måste dock vara skriven i syfta att hjälpa en eventuell läsare. Den får inte vara skriven för att driva trafik eller marknadsföra din webbsida.

Du är en EXPERT!

Alla är en expert på något. Det spelar ingen roll om du känner dig som en expert eller inte. Alla har något som de är väldigt bra på. Det kan vara allt från att baka kladdkaka till att plantera om orkidéer eller byta däck. Alla har något de kan mycket om. Vi vill att du tänker igenom vad det är du är bra på och sedan skriver en artikel om hur man gör det. Om alla delar med sig av sina kunskap inom just det lilla område som de är kunniga inom så har vi snart ett arkiv som kan lära våra läsare att göra vad som helst.