Vill du att vi intervjuar dig?

Vi väljer själva ut de sidor som vi skriver om i vår ”spotlight” avdelning. Vi kontaktar ägarna till webbsidor som vi tycker är mycket bra och som är ett bra exempel på hur en webbsida bör vara utformad. Detta kan vara webbsidor som vi själva har hittat eller som någon har lagt till i vår länkkatalog genom att använda sig av formuläret här. Det bästa sättet att få en artikel skriven om just din sida är genom att lägga till länken i arkivet. Om din webbsida är ett lämpligt val att skriva en artikel om så kommer vi kontakta dig.

mikrofonOm du inte vill vänta utan vill att vi intervjuar dig och skriver en artikel om din webbsida så snabbt som möjligt så kan du kontakta oss genom formuläret nedan. Glöm inte att förklara varför du tycker att just din webbsida förtjänar att uppmärksammas.

Våra krav för att skriva ett reportage om en webbsida som någon har bett oss att skriva om är högre än de annars skulle vara. Din sida måste vara mycket bra för att vi skall intervjua dig om den. Vi kan också välja att intervjua dig om din webbsida använder sig av nya teknologiska framsteg, om den gör nya tjänster tillgängliga för svenska surfare eller om sidan har skapats för ett gott syfta. Din sida måste med andra ord särskilja sig från alla andra på ett eller annat sätt. Sidan måste nå upp till en standard som får oss att tro att våra besökare kommer gilla att läsa om den.

Din sida måste i normalfallet vara på svenska och skapad för svenska läsare. Det finns dock undantag från denna regel såsom om du t.ex. är en svensk utvecklare som håller på utveckla ett banbrytande webbprojekt. Om du försöker utveckla nästa spotify eller Facebook så ser vi gärna att du kontaktar oss så att vi får skriva om ditt projekt.

Ditt Namn:*
E-post:*
Ämne:*
Meddelande:*
Skriv in koden för att visa att du är en människa: