Finanslänkar

Välkommen till IW. En webbkatalog som bara listar de absolut bästa sidorna inom varje nisch. Alla sidor som är listade på denna sida har granskats manuellt för att garantera att de är en av de absolut bästa svenska sidorna på området. Om vi är tveksamma om en sajt förtjänar att listas så väljer vi alltid att inte lista den. En webbsida behöver inte vara stor för att listas på denna sida men den måste erbjuda allt en besökare kan tänkas leta efter då de besöker sidan. Du kan läsa mer om våra krav för att lista en sida här

Våra Finanslänkar

Många tycker att finansvärlden är mycket tråkig, oavsett om det gäller, sparande investeringar eller lån och krediter. Detta förhindrar dock inte att det är mycket viktigt att ha en grundläggande förståelse för hur den fungerar. Om man inte gör det riskerar man att bli lurad på mycket pengar. Det är även mycket svårt att investera sina pengar smart om man inte förstår hur marknaden fungerar. Vi rekommenderar att alla tar sig den tid som krävs för att kunna göra grundläggande investeringsbeslut själva och inte behöva lita på bankens rådgivare.

Detta är mycket viktigt eftersom bankens rådgivare är inte bara är rådgivare utan även försäljare som arbetar för banken. Detta innebär att de ofta kan rekommendera en av bankens produkter som kanske inte är rätt för dig eftersom de har fått i uppdrag att sälja just den produkten. Det finns många fall där rådgivare har sålt mycket olämpliga produkter till sparare som inte förstod vad de köpte. Investerar som därefter förlorade mycket pengar. Du kan aldrig förlita dig helt på andra. Duu måste själv ta ansvar för din ekonomi. Genom att göra detta kan du se fram emot en rikare framtid.

Vi rekommenderar att du lär dig hur olika typer av finansiella produkter fungerar och hur riskfyllda de är att handla med. Om du t.ex. väljer att handla med Forex certifikat eller binära optioner är det mycket viktigt att du vet vilka risker du tar när du gör det.

På denna sida kommer du hitta länkar där du kan hitta pålitlig information som låter dig lära dig det du behöver veta för att kunna ta ansvar för din egen ekonomi och dina egna investeringar.

Spotlight

Här kan du läsa mer detaljerade artiklar om våra favoritsidor. Vi pratar med sidornas ägare och frågar hur de gick tillväga för att skapa sina webbsidor. Vi frågar även om vad vi kan förvänta oss att se i framtiden