Länkar för hemmet

Välkommen till IW. En webbkatalog som bara listar de absolut bästa sidorna inom varje nisch. Alla sidor som är listade på denna sida har granskats manuellt för att garantera att de är en av de absolut bästa svenska sidorna på området. Om vi är tveksamma om en sajt förtjänar att listas så väljer vi alltid att inte lista den. En webbsida behöver inte vara stor för att listas på denna sida men den måste erbjuda allt en besökare kan tänkas leta efter då de besöker sidan. Du kan läsa mer om våra krav för att lista en sida här

Våra länkar för hemmet

Att hitta den information som man behöver för att sköta sitt hem och sin trädgård har aldrig varit lättare. Det finns tusentals webbsidor som är fulla med tips och tricks på hur du kan lösa nästan alla problem du kan ha i ditt hem. Dessa tips inkluderar allt från gamla huskurer till hypermoderna tekniska lösningar.

  • Om din krukväxt ser ledsen ut kan du snabbt få ett svar på vad de beror på och hur du kan lösa problemet.
  • Om du har en fläck som inte går bort kan du snabbt få tips på olika lösningar som kan hjälpa dig att ta bort fläcken.
  • Skäller din hund okontrollerat så kan du hitta massvis av olika artiklar och videos som visar dig hur du kan träna din hund att inte göra det.
  • Vill du veta hur man lagar en viss maträtt eller pröva något nytt så kan du hitta flera miljoner recept online.
  • Känner du att det är dags att möblera om. I så fall kan du hitta massvis av tips och bilder som kan ge dig inspiration för hur du kan få ditt drömhem utan att spräcka din budget.

Att internet kan lösa de flesta av dina problem innebär dock inte att alla råd du får på internet är bra. Vissa lösningar som du kan läsa online kan vara farliga att tillämpa eller få en helt annan effekt än den du vill ha. Detta kan t.ex. bero på att de rekommenderar lösningar  är gammal skrock som många tror på men som egentligen inte fungerar. Om du läser rekommendationer på engelska sidor är det också möjligt att de lösningar som rekommenderas är olagliga i Sverige. Detta beror på att olika länder har olika säkerhetsregler.

På denna sida kommer vi att lista sidor som har pålitlig information som ger dig de svar du verkligen behäver på dina frågor.

Spotlight

Här kan du läsa mer detaljerade artiklar om våra favoritsidor. Vi pratar med sidornas ägare och frågar hur de gick tillväga för att skapa sina webbsidor. Vi frågar även om vad vi kan förvänta oss att se i framtiden