Privatekonomiska länkar

Välkommen till IW. En webbkatalog som bara listar de absolut bästa sidorna inom varje nisch. Alla sidor som är listade på denna sida har granskats manuellt för att garantera att de är en av de absolut bästa svenska sidorna på området. Om vi är tveksamma om en sajt förtjänar att listas så väljer vi alltid att inte lista den. En webbsida behöver inte vara stor för att listas på denna sida men den måste erbjuda allt en besökare kan tänkas leta efter då de besöker sidan. Du kan läsa mer om våra krav för att lista en sida här

Våra privatekonomiska länkar

Hur du sköter din privatekonomi har stor påverkan på hela ditt liv och din lycka. Att inte sköta sin ekonomi ansvarsfullt för med sig stora kostnader. Dessa kostnader är både emotionella och ekonomiska. De emotionella kostnaderna består i stress och otrygghet som kommer från att du aldrig vet om du kommer ha tillräckligt med pengar för att klara dig till slutet av månaden. Många tror att detta beror på att de tjänar för lite pengar men sanning är att hur man sköter de pengar man har ofta spelar en större roll i detta än hur stor ens inkomst egentligen är.

De finansiella kostnaderna består av förseningsavgifter, dyra lån som du måste ta p.g.a. att du inte har de pengar du behöver och höga räntor som du måste betala eftersom du inte har en ordnad ekonomi. De består även i att du ofta måste betala högre priser för saker än vad du kanske skulle ha behövt betalat om din ekonomi tillåt dig att köpa större mängder av en vara när den är billig. Allt blir dyrare om du inte har din privatekonomi i ordning. Detta gör det mycket svårare att ordna din ekonomi än det är att sköta en redan välordnade ekonomi. Om du försöker ordna din ekonomi kommer du dock märka att det är möjligt att göra det. Du kommer snart se hur saker börjar bli billigare allt eftersom din ekonomi förbättras. Inom ett år kommer du bli förvånad över hur långt dina pengar kan räcka när du inte längre behöver betala avgifterna för att ta sms lån, förseningsavgifter och andra saker som tärde på din ekonomi tidigare.

På denna sida kommer vi lista sidor som kan hjälpa dig att få ordning på din privatekonomi och som hjälper dig att minimera dina kostnader om du måste ta ett lån.

Spotlight

Här kan du läsa mer detaljerade artiklar om våra favoritsidor. Vi pratar med sidornas ägare och frågar hur de gick tillväga för att skapa sina webbsidor. Vi frågar även om vad vi kan förvänta oss att se i framtiden