Sportlänkar

Välkommen till IW. En webbkatalog som bara listar de absolut bästa sidorna inom varje nisch. Alla sidor som är listade på denna sida har granskats manuellt för att garantera att de är en av de absolut bästa svenska sidorna på området. Om vi är tveksamma om en sajt förtjänar att listas så väljer vi alltid att inte lista den. En webbsida behöver inte vara stor för att listas på denna sida men den måste erbjuda allt en besökare kan tänkas leta efter då de besöker sidan. Du kan läsa mer om våra krav för att lista en sida här

Våra Sportlänkar

Vad tänker du på när du hör ordet sport? De flesta tänker på OS, VM och andra stora mästerskap. På de fantastiska atleterna som tävlar på världsnivå. Detta förringar dock den betydligt större betydelse som sport på lägre nivå har. Amatöridrott och korpligorna förser miljoner av svenskar med mycket glädje. De hjälper oss även att hålla oss friska och i form. Det är därför mycket viktigt att inte glömma amatör idrotten när man tänker på sport. Detta är speciellt viktigt när man beaktar att ordet sport brukade betyda fritidsaktiviteter. Denna gamla betydelse är anledning till att vi säger t.ex. sportfiske trots att fisket inte har något med sport att göra. Sportfiske betyder helt enkelt bara fritidsfiske, till skillnad från näringsfiske.

På denna sida kommer vi därför att lista länkar om idrott på alla nivåer. Inte bara om elitidrott. Om du letar efter länkar om fritidssysselsättningar såsom fiske skall du däremot istället titta i kategorin som innehåller rese & fritidslänkar.

Vid sidan av länkar till olika sportrelaterade sidor kommer vi även att länka till olika sidor som har en indirekt koppling till sport och idrott. Detta inkluderar t.ex.

  • Sidor om hur man undviker olika skador.
  • Sidor som handlar om sport och motionsutrustning. Detta inkluderar både försäljare och fakta sidor. De försäljare som vi listar är alla kända för att ha ett mycket gott rykte bland deras kunder.
  • Sidor som handlar om träning och motion. Som är en grundläggande del av all sport.
  • Sidor som doping.
  • Sidor som handlar om näringslära. Vanliga receptsidor listar vi dock i kategorin Hem.

Spotlight

Här kan du läsa mer detaljerade artiklar om våra favoritsidor. Vi pratar med sidornas ägare och frågar hur de gick tillväga för att skapa sina webbsidor. Vi frågar även om vad vi kan förvänta oss att se i framtiden